top of page
Пошук

Захоплююча подорож дітей Феськівського округу до Харківського Зоопарку


На цей раз знову була організована незабутня подорож до Харківського зоологічного парку для дітей Феськівського старостинського округу Золочівської громади, розташованої в Харківській області, Богодухівському районі.

Перед виїздом дітей привітала староста Феськівського округу Марина Лавриненко,


Під час екскурсії, малеча оточила себе різноманітними мешканцями парку та поглибила свої знання про світ фауни. Вони дізналися цікаві факти про тварин, яких бачили тут і взяли участь у захопливому квесті, за що отримали веселі подарунки. Такий активний день залишив незабутні враження не лише у дітей, а й у їхніх батьків.


На завершення подорожі всіх чекав смачний обід, який подарував відмінний настрій та додав багато позитивних емоцій.


Ця подія не лише розширила знання дітей про історію та культуру регіону, але й подарувала їм незабутні враження та почуття радості в ці важкі часи, які діти переживають від війни. Такі моменти є дуже важливими для психологічного комфорту та розвитку дітей, і ми сподіваємося, що їх буде ще багато.


Організація екскурсії в зоопарку була результатом співпраці Харківської обласної військової адміністрації, Золочівської громади Богодухівського району Віктором Коваленко та благодійних організацій.


Окремо вдячні Libereco - Partnership for Human RightsGigahertz Ventures пану Stefan Schandera що пожертвували CFSR надійні автобуси Mercedes-Benz Trucks and Buses SA та VDL Bova для евакуації населення та доставки гуманітарної допомоги і підтримують нашу роботу зараз навіть для таких приємних заходів.




bottom of page