top of page
Пошук

"Ефективна медична реабілітація - одне з пріоритетних питань"- Аліса Волкова

Команда CFSR знову відвідали реабілітаційний центр у Львівській області, який потребує відновлення та облаштування сучасним медичним реабілітаційним обладнанням.


Команда Львівського офісу БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Людмилою Нечипоренко, Алісою Волковою та Уповноваженим представником CFSR з гуманітарної допомоги Харківському регіону у Львівській, Закарпатській та Рівненської областях Євгеном Панченко, у робочій зустрічі взяли участь керівники охорони здоров'я Львівської області та інші зацікавлені особи, узгодили порядок подальших дій по перетворенню об'єкта у сучасний центр реабілітації, зокрема й дітей.


"Ефективна медична реабілітація - одне з пріоритетних питань сьогодення в умовах війни та у післявоєнний період. Саме тому, ми зараз працюємо над створенням сучасного, комфортного та ефективного реабілітаційного центру в обласній клінічній лікарні у Великому Любені, де кожен матиме змогу отримати комплексне реабілітаційне лікування" - підкреслила Координаторка проєктів розвитку та будівництва об'єктів соціальної інфраструктури, Львівського офісу Аліса Волкова.



bottom of page