top of page
Пошук

Евакуйовано з Донеччини мешканців Лиманської громади. (ВІДЕО)

Чергова гуманітарна місія CFSR з евакуації населення України, що потерпають від агресії рф, відбулася 25 квітня двома автобусами Mercedes-Benz Connecto, що нам було пожертвувано Libereco – Partnership for Human Rights та інвестиційною компанією з Німеччини Gigahertz Ventures. Цим рейсом було евакуйовано мешканців Лиманської громади, що у Донецькій області до м. Дніпро.


Ця евакуація відбулась завдяки співпраці з нашими багаторічними друзями та надійними партнерами з Луганської Асоціації організацій осіб з інвалідністю і Миколою Надулічним та підтримки місцевого підрозділу Національної поліції України.

Наші партнери - ГО «ЖИТТЯ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» - зустріли вимушених переселенців, вирішили питання з їх розміщенням і наданням першої необхідної допомоги у місті Дніпро.


"Через агресію рф проти Українського народу мільйони людей вимушені покидати свої домівки, кидати все, що було нажито, все дуже дороге до серця. На жаль, дуже велика кількість людей не виїжджають із своїх домівок із за страху невідомості. Кожна людина питає себе, Як і Куди їхати, та Хто зможе їм допомогти. Але є дуже багато людей, які роблять все можливе і неможливе для того, щоб допомогти іншим." - підкреслив Радник голови військової адміністрації Луганської області, голова ГС" Луганської асоціації організацій осіб з інвалідністю "-Микола Надулічний.

"Дякуємо нашим друзям і партнерам і керівництву Лиманської громади за злагоджену співпрацю, за Ваш час і турботу про інших. Разом Ми зробимо все, щоб врятувати і допомогти кожному. Але головне – це бажання людини виїхати до безпечного місця." - сказав Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук

Закликаємо всіх, хто ще залишається в зоні бойових дій, виїхати і не наражати на небезпеку себе та своїх рідних!

Але ми знаємо, що ми всі обов’язково повернемось та все налагодим! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!!!


На разі ми потребуємо в постійній співпраці та набуття нових партнерів в Україні та закордоном для розміщення, підтримки та реабілітації осіб що ми евакуюємо з місць де йдуть бойові дії. Також, ми гостро потребуємо в отриманні гуманітарної допомоги у вигляді харчів та інших першочергових речей для забезпечення життєдіяльності населення. Ці речі ми на автобусах доставляємо до місць евакуації для людей, що там ще залишаються. Розраховуємо на всебічну фінансову підтримку для придбання пального для автобусів та їх технічного утримання у належному стані.


Просимо Вас, в цей нелегкий для України час простягнути нам руку допомоги в тій мірі, яка можлива.-








bottom of page