top of page
Пошук

Діти з Золочівської громади відвідали Харківський зоопарк та зустрілися із українською казкаркою


Понад 30 дітей з Золочівської громади мали неймовірну можливість відвідати Харківський зоопарк 18 жовтня. Але це був не просто відвідування тварин. Діти та їхні батьки також отримали можливість зустрітися із видатною українською казкаркою, письменницею та художницею, Світланою Конощук. Вони насолоджувались читанням казок у її авторському виконанні та виразно малювали чудові картини.


Але це ще не все! Це свято малюків було додатково підсилене чудовою театралізованою виставою від Харківського театру для дітей та юнацтва під назвою "Як хоробрий кравчик свій страх шукав".


І на завершення цього захоплюючого дня всі діти були усміхнені і задоволені, насолоджуючись смачним обідом. Цей день був наповнений щасливими митями та незабутніми враженнями.


Організація екскурсії в зоопарку була результатом співпраці Харківської обласної військової адміністрації, Золочівської громади Богодухівського району. та благодійних організацій.


Окремо вдячні Libereco - Partnership for Human RightsGigahertz Ventures пану Stefan Schandera що пожертвували CFSR надійні автобуси Mercedes-Benz Trucks and Buses SA та VDL Bova для евакуації населення та доставки гуманітарної допомоги і підтримують нашу роботу зараз навіть для таких приємних заходів.




bottom of page