top of page
Пошук

Діти з Золочівської громади вчергове насолодилися веселою екскурсією

Благодійна організація "Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) разом з благодійними організаціями, такими як "Координаційний гуманітарний центр", "БО Eventroom", БО БФ «Незламний Харків», БО БФ "Світ України", Центр розвитку громадянського суспільства, Nova Ukraine та БО БФ "Червона калина", організували для дітей з Золочівської громади відпочинок.


На цей раз вчергове провели незабутню подорож до Харківського зоопарку для дітей з Золочівської громади, розташованої в Харківській області, у Богодухівському районі.


Перед відправленням, начальник Золочівської селищної військової адміністрації, Віктор Миколайович Коваленко, вітаючи дітей, обговорив з організаторами можливість продовження подібних проєктів в межах громади та важливість таких ініціатив для дітей під час війни.


Під час екскурсії діти дізналися багато цікавого про тварин, які проживають в парку, і взяли участь в захопливому квесті, за що отримали веселі подарунки. Цей активний день залишив незабутні враження не лише у дітей, але і в їхніх батьків.

На завершення подорожі всіх чекав смачний обід, який підняв настрій і подарував багато позитивних емоцій.


Ця подія допомогла розширити знання дітей про історію та культуру регіону і подарувала їм незабутні враження та радість у ці важкі часи через війну. Такі миті мають велике значення для психологічного комфорту і розвитку дітей, і ми сподіваємося, що подібних ініціатив буде ще багато.


Організація екскурсії в зоопарку була результатом співпраці Харківської обласної військової адміністрації, Золочівської громади Богодухівського району Віктором Коваленко та благодійних організацій.


Окремо вдячні Libereco - Partnership for Human RightsGigahertz Ventures пану Stefan Schandera що пожертвували CFSR надійні автобуси Mercedes-Benz Trucks and Buses SA та VDL Bova для евакуації населення та доставки гуманітарної допомоги і підтримують нашу роботу зараз навіть для таких приємних заходів.



bottom of page