top of page
Пошук

Доставка коштовних медикаментів до Чугуївської Центральної Лікарні зі сприянням Americares та CFSR


Нещодавно, в рамках угоди про співпрацю з Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації під керівництвом Максима Хаустова, та за підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, Віти Ковальської, Євгена Іванова, Харківської обласної ради Тетяни Єгорової Луценко. Команда БФ "Джерело Відродження"(CFSR) спільно з керівником Чугуївської районної державної адміністрації Харківської області Сергієм Лободенком, передала Чугуївській Центральній Лікарні коштовні ліки, медичні засоби та гігієнічні набори для родин працівників закладу.

Завдяки плідній співпраці з нашими партнерами зі Сполучених Штатів Америки, Americares Foundation, протягом усього року ми отримуємо значну допомогу для лікарні та місцевого населення, зокрема для внутрішньо переміщених осіб та населення, що проживає на деокупованих територіях та в зоні бойових дій.

Також CFSR разом з начальником Чугуївської РДА Сергієм Лободенком, Головою Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області, було проведено зустрічі для обговорення основних потреб медичної галузі в Чугуївському районі з метою забезпечення безпечної та безперебійної роботи.

Ми щиро вдячні нашим друзям та партнерам за їх активну підтримку Гуманітарної місії CFSR на Харківщині. Особлива подяка адресується Americares Foundation та європейським фахівцям, які забезпечують наш проєкт, а також нашій менеджерці міжнародних проєктів - координаторці співпраці з Americares Foundation, Inc., Софії Жук, яка знаходиться у США.


Також завжди висловлюємо нашу подяку засновнику US Invest, Forus Eesti, Rotermanni Kvartal та іншим, зокрема пану Urmas Sõõrumaa з Естонії, який забезпечує нашу команду надійним транспортом Mercedes-Benz Vito.

Спільними зусиллями ми продовжуватимемо надавати необхідну медичну допомогу та ресурси закладам охорони здоров'я, сприяючи безперебійній роботі лікарень і поліпшенню здоров'я місцевого населення.

Ми глибоко вдячні всім, хто підтримує наші гуманітарні зусилля та допомагає нам забезпечувати медичну допомогу в умовах війни. Разом ми можемо зробити різницю у життях людей та допомогти побудувати кращу майбутнє для всіх.




bottom of page