top of page
Пошук

Допомогу від IOM Ukraine у с. Циркуни, було передано командою CFSR

Команда CFSR приділяє велику увагу, таким селищам на Харківщині, як Циркуни, які перебували в окупації з першого дня повномасштабного російського вторгнення в Україну.


Допомога від Міжнародної організації з міграції (МОМ)в Україні/Агентство ООН з міграції, є значною підтримкою для населення, що перебуває в зоні бойових дій.

Це непродовольчі товари, які дають можливість значний час перебувати зі світлом та зв'язком в місцях де зруйновано єлектропостачання, матеріали для тимчасового ремонту дахів та вікон, набори особистої гігієни, каністри для зберігання питної води та інші предмети для більш комфортного і тривалого перебування людей у підвалах та погребах, що використовуються як бомбосховища та інше.


"Як тільки, 7 травня українські військові звільнили Циркуни від російської окупації, незважаючи на постійні обстріли, що тривають, наша команда CFSR разом з ГО ХОО "Громада Харкова" знаходять можливість надавати допомогу, що надійшла від IOM Ukraine місцевими мешканцям." - підкреслив Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR), Cпеціальний уповноважений представник CFSR у Харківській області Сергій Жук.

Всі два місяця окупації люди перебували у жахливих умовах- вбивства, гвалтування, мародерство, повністю зруйнована громадська та приватна інфраструктура життєзабезпечення, це все після себе залишили росіяни. Забирали з місцевих будинків побутову техніку, цінні речі, автомобілі і навіть посуд. Коли українські війська звільняли село — окупанти втекли, взявши з собою частину награбованого і покинувши власну військову техніку.- https://www.youtube.com/watch?v=JbcjBiCswGY


Ми дуже вдячні нашим партнерам - Міжнародної організації з міграції (МОМ) та донорам, які допомагають нам підтримувати постраждалих від війни українців, EU Civil Protection & Humanitarian Aid, European Union in Ukraine, USAID - US Agency for International Development, USAID Ukraine - USAID Україна, USAID's Bureau for Humanitarian Assistance, the Ukgjraine Humanitarian Fund, Посольство Японії в Україні / 在ウクライナ日本国大使館 / Embassy of Japan in Ukraine, the Central Emergency Response Fund (CERF), Embassy of Canada to UkraineCanada’s International Development – Global Affairs Canada, Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew.


IOM UKRAINE - CFSR :








bottom of page