top of page
Пошук

Допомога у Куп'янське Відділення Екстреної (Невідкладної) Медичної Допомоги

БФ "Джерело Відродження" (CFSR) в рамках роботи Координаційного Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківськіої області, продовжує свою гуманітарну місію на Харківщині, надаючи підтримку медичним закладам та установам, які страждають від наслідків військових дій та в рамках угоди про співпрацю з Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації під керівництвом Максима Хаустова, та за підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, Віти Ковальської, Євгена Іванова, Вікторії Белявцевої, Начальника Куп'янської міської військової адміністрації Андрія Беседіна та Народним депутатом України Олексій Красовим й за підтримки КНП Харківської обласної ради "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" директора Віктора Забашти.


Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) та команда Благодійного фонду Надії Вовк "Берегиня" об'єднали зусилля, щоб доставити необхідну гуманітарну допомогу. Допомогу, надану Americares Foundation, доставлено до Куп'янського Відділення Екстреної (Невідкладної) Медичної Допомоги і включала сімейні гігієнічні набори для родин працівників відділення, а також антисептичні засоби від Deutsch Ukrainische Gesellschaft Rhein Neckar e. V..


Знаходячись у непростих умовах, поруч з активними зонами бойових дій, Куп'янське медичний центр працює наполегливо, надаючи невідкладну медичну допомогу постраждалим. Співробітники центру не зважаючи на складні обставини, працюють неутомно, щоб служити громаді та забезпечувати допомогу тим, хто цього потребує.


Сімейні гігієнічні набори, надані благодійними організаціями, відіграють важливу роль у підтриманні належної гігієни та санітарії для працівників та їх сімей, допомагаючи зберегти їхнє здоров'я та добробут в цей складний час. Крім того, антисептичні засоби від Deutsch Ukrainische Gesellschaft Rhein Neckar e. V.. допоможуть зміцнити заходи контролю за інфекціями в медичному центрі, забезпечуючи захист пацієнтам та медичним працівникам.


У світі, де постали складні випробування, співпраця між благодійними організаціями втілює дух співчуття та єдності. Разом вони є променем світла, надаючи важливу підтримку мужнім людям, що працюють у регіоні Куп'янська, і підтверджують віру в те, що разом ми здатні подолати всі труднощі.


"Команда CFSR дуже вдячна Americares Foundation та фахівцям, що забезпечують даний проєкт -Керівник польової групи-реагування в Україні W. Jake Wheeler, партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік у Польщі, медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику та менеджеру міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук у США. Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за забезпечення нас надійним транспортом для цих заходів. Також Команда CFSR дуже вдячна нашим надійним друзям та партнерам Libereco - Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures пану Stefan Schandera що пожертвували CFSR надійні автобуси Mercedes-Benz Trucks для евакуації населення і підтримують нашу роботу сьогодні. " - Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.


bottom of page