top of page
Пошук

Допомога зі Львова до Харкова за підтримки «Луганської асоціації організацій осіб з інвалідністю»

Сьогодні хочется подякувати та відмітити непросту роботу давніх друзів та партнерів CFSR, з якими ми разом в продовж років працюємо на сході України, з Миколою Надулічним та «Луганською асоціацією організацій осіб з інвалідністю».


З перших днів війни Микола Надулічний опікуючись проблемою по недопущенню гуманітарної кризи в Луганській та Донецькій областях. протягнув і нам у Харкові, руку дружби та допомоги.


Сьогодні команда Луганської асоціації організацій осіб з інвалідністю у Львові, максимально забеспечує логістичну підтримку Благодійному Фонду "Джерело Відродження" - CFSR по Харківському напрямку. ЛАООІ надають нам підтримку гуманітарними грузами, забеспечують прийом грузів гуманітарної допомоги котрі і нам відправляють наши партнери з закордону для Фонду CFSR та зі складів Львову відправляють у Харківській регіон до наших складів у місті Харкові.



Зокрема й ПРООН тісно співпрацює та у партнерстві з Миколою Надулічним та «Луганською асоціацією організацій осіб з інвалідністю»


Читайте більше про те, як стратегічні партнери ПРООН підтримують найбільш уразливі групи населення в Україні, поки триває війна - історія Миколи:


Зараз завдяки цьому партнерству надається допомога на місцях людям, що рятуються від насильства в Україні.









bottom of page