top of page
Пошук

Допомога до Вільхуватської територіальної громади

Враховуючи постійну велику небезпеку на певній частині Харківського регіону у зв'язку з терористичними діями військової агресії росії проти України, CFSR продовжує докладати зусиль з виконання спільної задачі з підтримки мешканців небезпечних деокупованих територій в рамках співпраці з Департаментом цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації Іваном Соколом, Куп'янською районною державною адміністрацією Андрієм Канашевичем.

За сприяння та вагомої підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, Віти Ковальської, Євгена Іванова, Романа Семенухи , Вікторії Белявцевої. Командою БФ "Джерело Відродження" (CFSR) та Координаційним штабом Громадська рада при ГУ ДПС у Харківській області й у рамках работи з Кластером продовольчої безпеки та засобів до існування (КПБЗІ), за допомоги партнерів було багато зроблено з перших днів війни.

CFSR дуже вдячні міжнародним та вітчизняним друзям і партнерам за можливість надання мешканцям Харківщини чергової Гуманітарної допомоги.

У Вільхуватській селищній військовій адміністрації відбулася передача Гуманітарної допомоги для мешканців прикордонних населених пунктів.


Очільник адміністрації Євген Шаповал разом з партнерами обговорили нагальні потреби та спільні завдання з забезпечення місцевого населення, а також інші питання цивільного захисту.


На зустрічі були також обговорені питання цивільного захисту, які включають у себе стратегії та плани для ефективного реагування на можливі загрози та небезпеки. Спільне обговорення цих аспектів дозволило знайти оптимальні рішення та підготуватися до можливих викликів.

Команда Благодійний фонд «Джерело Відродження»/Charity Foundation Source of Revival дуже вдячні нашим надійним друзям та партнерам Libereco - Partnership for Human Rights Gigahertz Ventures пану Stefan Schandera що пожертвували CFSR на початку весни 2022 року якісні та надійні автобуси Mercedes-Benz Deutschland для евакуації населення, перевезення гуманітарних вантажів і підтримують нашу роботу зараз.

Вдячні Americares за предмети особистої гігієни тощо, БФ Надії Вовк "Берегиня" Надія Вовк та Жіночий рух "ЗА Майбутнє" Ірині Суслової за надані від Friends of Be an Angel, Spendenbrücke, Post Angeles, Hearts for Ukraine одяг та інші необхідні речі й харчові продукти швидкого приготування від компанії Nestlé . Окремо партнерам Координаційного гуманітарного центру Євгену Коляді за всебічну підтримку, зокрема й надання палива.






bottom of page