top of page
Пошук

До смт. Рогань, IOM Ukraine разом з CFSR доставили Гуманітарну допомогу.

Цього разу до Роганської громади у найбільш постраждалій та віддаленій частині смт. Рогань, команда CFSR приїхали з Гуманітарною допомогою від наших партнерів - Міжнародної організації з міграції (МОМ) / Агентства Організації Об'єднаних Націй (ООН) з питань міграції, де було заздалегідь, організовано зустріч з мешканцями, які найбільше потребували цієї допомоги.


Наша головна мета та завдання, надати допомогу населенню Харківщини, які дуже постраждали внаслідок бойових дій, зокрема надати допомогу, яка задовольнить нагальні потреби людей, які залишають свої будинки у пошуках безпечних та гідних умов проживання, а також місцевих жителів, чиї будинки були зруйновані чи сильно пошкоджені, Роганська ОТГ одна з тих, що дуже постраждала в наслідок бойових дій на ії території та часткової окупації.


"Ми вдячні Голові Роганської ОТГ Марії Черненко, Начальнику відділу економічного розвитку Вадиму Поляху та Старості старостинського округу з центром у с. Хроли Роганської селищної територіальної громади Тетяні Жуковій за вагомий особистий внесок у підтримці населення у скрутні часи війни, патриотизм та силу духу, за професійну організацію заходів по не допущенню гуманітарної катастрофи на території Громади." - подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» - CFSR, Cпеціальний уповноважений представник CFSR у Харківській області Сергій Жук.


Ми дуже вдячні нашим партнерам - Міжнародної організації з міграції (МОМ) та донорам, які допомагають нам підтримувати постраждалих від війни українців, EU Civil Protection & Humanitarian Aid, European Union in Ukraine, USAID - US Agency for International Development, USAID Ukraine - USAID Україна, USAID's Bureau for Humanitarian Assistance, the Ukgjraine Humanitarian Fund, Посольство Японії в Україні / 在ウクライナ日本国大使館 / Embassy of Japan in Ukraine, the Central Emergency Response Fund (CERF), Embassy of Canada to UkraineCanada’s International Development – Global Affairs CanadaПосольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew.




bottom of page