top of page
Пошук

До пгт Манченки, допомогу ВПО від IOM Ukraine, доставили CFSR та ГО «Громада Харкова»

Гуманітарну допомогу від Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні/Агенство ООН з міграції, доставили до мешканців пгт Манченки Харківській області, де на цей час, найшли собі прихисток велика кількість людей, що приїхали сюди з небеспечних районів Харкова та різних сіл і містечок області де йдуть бойові дії. Більшість з них дісталися до пгт Манченки не маючи з собою нічого.


"Команда CFSR та ГО «Громада Харкова», висловлює свою вдячність місцевим волонтерам за надану організаційну підтримку. Розраховуємо на подальшу плідну співпрацю з питань підтримки внутрішньо переміщених осіб."- підкреслила Заступниця директора CFSR з адміністративно - господарської діяльності Катерина Мельникова.

Ми дуже вдячні нашим партнерам - Міжнародної організації з міграції (МОМ) та донорам, які допомагають нам підтримувати постраждалих від війни українців, EU Civil Protection & Humanitarian Aid, European Union in Ukraine, USAID - US Agency for International Development, USAID Ukraine - USAID Україна, USAID's Bureau for Humanitarian Assistance, the Ukgjraine Humanitarian Fund, Посольство Японії в Україні / 在ウクライナ日本国大使館 / Embassy of Japan in Ukraine, the Central Emergency Response Fund (CERF), Embassy of Canada to UkraineCanada’s International Development – Global Affairs Canada, Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew.


IOM UKRAINE - CFSR :









bottom of page