top of page
Пошук

Для дітей з Куп'янської громади: Поїздка до зоопарку за підтримки благодійних організацій

Благодійна організація "Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) разом з іншими благодійними організаціями, такими як "Координаційний гуманітарний центр", "БО Eventroom", БО БФ «Незламний Харків», БО БФ "Світ України", Центр розвитку громадянського суспільства, Nova Ukraine та БО БФ "Червона калина", організували незабутній день для дітей з Куп'янської громади.


Ця ініціатива дозволила дітям з Куп'янської громади відвідати Харківський зоологічний парк, який є одним з найстаріших у світі. Навіть не зважаючи на призупинення роботи парку через події, пов'язані з вторгненням росії на територію України, він відновив свою роботу та відкрив свої двері для гостей з 30 квітня.


Організація екскурсії в зоопарку була результатом співпраці Харківської обласної військової адміністрації, Куп'янської міської військової адміністрації та благодійних організацій.


Під час екскурсії діти мали змогу познайомитися з різноманітними мешканцями парку, дізнатися багато цікавого про світ фауни та взяти участь в захопливому квесті. У кінці дня на них чекав смачний обід, а потім відвезли додому з гарним настроєм. Ця подія залишила незабутні враження не лише у дітей, а й у їхніх батьків.


Окремо вдячні Libereco - Partnership for Human RightsGigahertz Ventures пану Stefan Schandera що пожертвували CFSR надійні автобуси Mercedes-Benz Trucks and Buses SA для евакуації населення та доставки гуманітарної допомоги і підтримують нашу роботу зараз навіть для таких приємних заходів.





bottom of page