top of page
Пошук

Гуманітарна місія: Оцінка потреб населення Чкаловської селищної об'єднаної територіальної громади


В рамках співпраці з IOM Ukraine _ IOM - UN Migration, команда Благодійний фонд «Джерело Відродження»(CFSR) поспілкувалися з населенням в Виконавчому Комітеті Чкаловської селищної об’єднаної територіальної громади, а саме смт. Чкаловське та сіл округу, Іванівського, Коробочкинського, Лебʼязького, Базаліївського, Граківського старостинських округів у Чугуївському районі Харківської області, з метою оцінки потреб для надання гуманітарної допомоги непродовольчих товарів, для місцевих вразливих груп та Внутрішньо переміщеним особам, що можуть потребувати її в наслідок війни.

Також, поспілкувались з місцевою владою та активом для отримання обʼєктивної інформації щодо гуманітарної ситуації в цілому та потреб.


Дякуємо  фахівцям відділу NON-FOOD ITEMS & COMMON PIPELINE Міжнародної організації з міграції (МОМ) / International Organization for Migration (IOM) - The UN Migration Agency, керівництву Харківської обласної військової адміністрації та Чугуївської районної державної адміністрації Харківської області Сергію Лободенко, очільнику Чкаловської селищної ради Сергію Котенкo, Старостам округів та співробітникам Громади за всебічне сприяння нашій роботі і тісну співпрацю.





bottom of page