top of page
Пошук

Гуманітарна місія CFSR: Ще двома автобусами доставлено до Харкова допомогу за підтримки партнерів

Учора, в рамках гуманітарної місії CFSR зі Львова до Харкова було доставлено Гуманітарну допомогу ще двома евакуаційними автобусами CFSR - Mercedes-Benz Connecto. Це стало можливим завдяки підтримці наших надійних партнерів - Libereco – Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures пана Stefan Schandera, які пожертвували CFSR, на початку весни 2022 року ці евакуаційні автобуси і підтримують нашу роботу зараз,

За допомогою фінансової підтримки партнери забеспечили доставку переданої для Харківщини допомоги з гуманітарним вантажем, від Благодійного фонду Надії Вовк "Берегиня" та Жіночього руху "ЗА Майбутнє". Ця спільна діяльність має на меті покращення умов і забезпечення необхідних ресурсів для людей, які постраждали від війни.

Роль партнерів, таких як Libereco – Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures, надзвичайно важлива в успіху гуманітарних заходів. Їхнє фінансування та підтримка дозволяють забезпечити необхідні ресурси та інфраструктуру для місій CFSR.

Кожна нова доставка гуманітарної допомоги та кожен евакуаційний захід стають кроком до відновлення й покращення життя тих, хто потерпає від наслідків війни.




bottom of page