top of page
Пошук

Гуманітарна допомога у боротьбі з епідеміями та забезпеченні продовольчої безпеки: співпраця CFSR з Americares у Харківській області

CFSR разом з партнерами Americares Foundation підтримуємо заходи що проводяться на деокупованих територіях тощо, по недопущенню погіршення епізоотичної ситуації, загроз сказу і поширення інфекцій серед населення та сільськогосподарських тварин.


Також, ускладнюють ситуацію спалахи африканської чуми свиней. Продовжуються фіксуватися віруси грипу, що погрожують не лише здоров'ю людей, а й багатьом видів тварин і птахів, у тому числі курей, качок, свиней, коней, кролів тощо , це створює додаткову загрозу здоров'ю людей і тварин та головне - загрожує продовольчій безпеці у сільській місцевості.


Так, вчергове за дорученням заступника Харківської обласної військової адміністрації Євгена Іванова в рамках Угод про співпрацю з Харківською ОВА, Департаментом агропромислового розвитку Харківської ОДА та Головним управлінням Держпродспоживслужби в Харківській області,  Команда Благодійного фонду «Джерело Відродження»(CFSR) за підтримки Координаційного гуманітарного центру Євгена Коляди передали до ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВЕТЕРИНАРНОЇ ЛІКАРНІ Гуманітарну допомогу медичного призначення, яку надали наші партнери Americares, для подолання спалахів епідемії та профілактики захворювань. Перш за все, цей й засоби захисту лікарів!


Команда CFSR як Член The Health Cluster та The Food Security and Livelihoods Cluster (FSLC) / Продовольчої безпеки та засобів до існування (КПБЗІ) у Харківській області, розуміємо, що у цей важкий час, здоровʼя людей та питання продовольчої безпеки та засобів до існування, зокрема у сільській місцевості, є надзвичайно важливими і тісно повʼязані між собою речами!


Також постійно працюючи в рамках Координаційного штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області з питань підтримки підприємництва, зокрема на селі, усвідомлюємо необхідність створення всіх умов з підтримки субʼєктів господарювання за місцем проживання, а це і внутрішньо переміщені особи, а саме родини що намагаються відбудувати життя на нових місцях, не зважаючи на жахливий тиск російських окупантів.


"Ми дуже Вдячні  нашим міжнародним і вітчизняним надійним друзям та партнерам за надання допомоги Харківщині у ці важкі часи.
Дякуємо керівництву Харківська ОВА Олегу Синєгубову, Віті Ковальській, Олені Логвиновій та Іванову Євгену - офіційна сторінка за сприяння та всебічну підтримку, з перших днів війни, нашій Гуманітарній місії
ЗАРАДИ МИРУ та ПРОЦВІТАННЯ УКРАЇНИ
Завжди ВДЯЧНИЙ друзям та партнерам, що активно підтримують Гуманітарну місію CFSR на Харківщині, а саме фахівцям Americares в Європі що забезпечують даний проєкт та нашій менеджерці міжнародних проєктів Sophia Zhuk у США." - Подякував Директор Благодійного фонду «Джерело Відродження»(CFSR) Сергій Жук



bottom of page