top of page
Пошук

Гуманітарна допомога для медичного центру у Богодухові

Команда БФ "Джерело Відродження" (CFSR) в рамках роботи Координаційного Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківськіої області за сприянням й підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова , Віти Ковальської , Євгена Іванова , Вікторії Белявцевої та за дорученням Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації, Максима Хаустова й продуктивної співпраці з керівництвом Богодухівської районної державної адміністрації під керівництвом Анатолія Рисцова, голови Богодухівської районної ради Юрія Яцини та голови Богодухівської міської ради Володимира Бєлого, CFSR (БФ "Джерело Відродження") надала гуманітарну допомогу КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівської райради".


Ця благодійна допомога включала ліки, медичні засоби та необхідні предмети особистої гігієни, які передали в медичний центр у Богодухові. Цей заклад надає критично важливі медичні послуги для місцевого населення та внутрішньо переміщених осіб, особливо в умовах бойових дій, які стали реальністю для цього регіону.


Команда CFSR, разом зі своїми партнерами, зосереджена на забезпеченні гуманітарної допомоги та підтримці медичної інфраструктури в Харківській області. Це стало можливим завдяки активній співпраці з Americares Foundation.





bottom of page