top of page
Пошук

Від Міжнародної організації з міграції (МОМ), CFSR беруть участь у тренінгу з Основного гуманітарного стандарту


Директор та Заступниця директора Благодійного Фонду "Джерело Відродження (CFSR) приєдналися до дводенного тренінгу "Вступ до основного гуманітарного стандарту" та інформаційної сесії, організованого Міжнародною організацією з міграції (МОМ) в Львові з 31 жовтня по 2 листопада 2023 року.

Провідне місце у тренінгу відіграла сертифікована фасилітаторка, тренерка та коуч пані Діна Волинець.


Головною метою тренінгу було ознайомлення учасників з Основним гуманітарним стандартом (ОГС), який визначає принципи та зобов'язання для ефективного здійснення гуманітарної допомоги. Учасники отримали можливість ознайомитися з основними аспектами ОГС, такими як гуманітарні принципи гуманності, неупередженості, незалежності та нейтралітету, а також дев'ять зобов'язань ОГС та їхнє значення.


Тривала одноденна інформаційна сесія, проведена спеціалістами МОМ, охопила ряд питань, включаючи моніторинг, процедури відбору партнерів-виконавців для гуманітарних проєктів МОМ, а також підзвітність перед постраждалим населенням.

Учасники тренінгу дізналися не лише про зміст та мету ОГС, але й отримали приклади передової практики в галузі гуманітарної допомоги.

По завершенні тренінгу їм були видачі сертифікати, підтверджуючи успішне завершення навчання.


Благодійний Фонд "Джерело Відродження" висловлює щиру подяку пані Діні Волинець за проведення ефективного та інформативного тренінгу. Представник МОМ висловив вдячність за професійний підхід та глибокі знання пані Волинець у галузі гуманітарної допомоги.

"Ми вдячні МОМ за організацію цього тренінгу," - відзначив Директор БФ "Джерело Відродження" Сергій Жук "Це було дуже корисне навчання, яке допоможе нам покращити нашу роботу з надання гуманітарної допомоги."

Такий тренінг визнається важливим кроком у підготовці представників благодійних організацій до ефективного та відповідального надання гуманітарної допомоги з використанням Основного гуманітарного стандарту.




bottom of page