top of page
Пошук

Від Americares CFSR отримала дезінфікуючи засоби для підтримки медичних закладів у рамках проєкту

Благодійний фонд "Джерело Відродження" (CFSR) продовжує надавати необхідну допомогу медичним закладам на території, які були деокуповані. Нещодавно, благодійний фонд отримав важливу партію дезінфікуючих засобів від Americares Foundation, Inc., для лікарень Харківської області.

БФ "Джерело Відродження" вже давно займається підтримкою медичних закладів на території, які стали жертвою окупації. Завдяки співпраці з Americares Foundation, Inc. Протягом останніх років, БФ "Джерело Відродження" провів низку успішних ініціатив на території, що була окупована, зокрема, надання необхідних медикаментів, підтримка роботи медичних закладів. Організація зібрала немало позитивних відгуків та подяк від медичних закладів та місцевих громад.

Для БФ "Джерело Відродження" надання допомоги медичним закладам є одним з напрямів діяльності. Організація прагне забезпечити максимальну можливу підтримку для тих, хто її потребує.

На жаль, внаслідок війни багато медичних закладів втратили доступ до необхідного обладнання, медикаментів та засобів для захисту, що може відчутно погіршити ситуацію з охороною здоров'я на цих територіях. БФ "Джерело Відродження" продовжує віддавати перевагу партнерству та співпраці з організаціями, які мають схожу місію. Тільки за допомогою спільних зусиль можна досягти максимального впливу та надати допомогу максимальному числу людей.




bottom of page