top of page
Пошук

В чергове CFSR передає у лікарню Харківщини медичний інвентар та ліки від "Лікарі без кордонів".


Так враховуючи нагальні потреби, та згідно задач Харківської обласної влади по забезпеченню гуманітарної стабільності у регіоні, наша збірна команда Благдійного Фонду "Джерело Відродження" - CFSR зі Штабом ГР при ГУ ДПС у Харківській області спільно завітали, до чергового закладу охорони здоров'я.


Також, з допомогою Харківських волонтерських груп, ліки були доставлені за замовленнями з адресної доставки громадянам, зокрема це групи ліків, що громадяни вживають без направлень лікаря. Вчергове, слова подяки, нашим друзям - "Лікарі без кордонів/Medecins Sans Frontieres"!


"Ми чітко розуміємо гуманітарну складову, що є зараз на Харківщині, в цілому проблеми та задачі, що стоять перед нашим Обласним керівництвом, тому кожний на своєму місці повинен виконати свій громадський обов'язок перед країною і ми всі робимо що в наших силах та можливостях." - сказав Сергій Жук- член Штабу ГР при ГУ ДПС у Харківській області, Cпеціальний уповноважений представник CFSR у Харківській області, коментуючи нашу спільну роботу.



bottom of page