top of page
Пошук

В Харкові відбувся другий сезон проєкту "ДІТИ ФАВОРИТИ"

Церемонія нагородження Премії "ДІТИ - ФАВОРИТИ" другого сезону пройшла за підтримки Благодійного Фонду "Джерело Відродження"-CFSR, Громадської Організації ХОО "Громада Харкова", Міжнародної Дипломатичної Місії ОБСЄ та Міжнародної академії захисту прав людини та інших в Дипломатичному клубі у Харкові.


Діти Фаворити - проєкт, що несе соціальну місію - сприяти зацікавленісті дітей в досягненні своєі мети в справі, яка на сьогоднішній день є важливою для дитини.

Учасники проєкту в мас-медіа показують приклад того, що, незважаючи на труднощі, якщо ти віриш в себе та всім серцем любиш справу, якою займаєшся - ти нездоланний і нові перемоги не за горами.


Завдяки потужній медіа-підтримці партнерів про Дітей фаворитів дізнається багатомільйонне місто, та якщо інші діти почнуть вірити в себе, шукати своє захоплення, та крок за кроком йти до своєї мети - можна вважати місію виконаною.


Вiдзнаки дітям вручала Софія Жук Координатор проектів по усуненню ризиків потрапляння в трудове рабство та реабілітації постраждалих від торгівлі людьми - співзасновниця CFSR, активна Членкиня ГО "Громада Харкова" та голова Студентського самоврядування 2 медичного факультету Харківського медичного університету разом з Юрієм Гордієнком президентом Міжнародної академії захисту прав людини та керівницею РК " Харків на долонях " Наталею Кулініч.


Учасники проєкту - дайвери, футболісти, моделі, майбутні актори та журналісти, хореографи, сходознавці - у кожного свій вайб, і він, як світло, веде їх до мрії.


Завдяки Меценатам проєкту діти отримали свої перші Гранти, які стануть мотиватором для підкорення нових обріїв.


Проєкт «ДІТИ ФАВОРИТИ» - це початок шани, гідної репутації, необхідних відзнак, які почнуть працювати на вашу дитину та знадобляться в майбутньому. Наступний, третій сезон, пройде в травні 2022 року та обіцяє бути масовим та охоплювати дітей всієї України.












bottom of page