top of page
Пошук

Безпечний шлях: Команда CFSR з партнерами провили акцію з протидії торгівлі людьми

З метою привернення уваги світової спільноти та підвищення рівня поінформованості населення у 2013 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй 30 липня проголошено Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми.


Сьогодні Команда Благодійного фонду «Джерело Відродження» (CFSR) з Департаментом соціального захисту населення Харківської ОДА Тетяною Печурою та разом з ГО "Студентське самоврядування ХНМУ" Анною Мороз й ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ " ГРОМАДА ХАРКОВА " провели інформаційну вуличну акцію «Безпечний шлях» з питань безпеки в умовах міграції внутрішньої чи закордон.


Метою акції є підвищення рівня обізнаності наших громадян щодо потенційної небезпеки нелегального працевлаштування та гострої проблеми ризиків потрапляння в ситуацію «торгівлі людьми» та «трудової експлуатації».


Надаючи людям інформаційні матеріали від IOM Ukraine _ IOM - UN Migration , зокрема й телефонами гарячих ліній, допомогали розібратися про те, як не стати жертвами торгівлі людьми та не потрапити у трудове або сексуальне рабство, та на яких умовах треба погоджуватись на працевлаштування, вимушений переїзд, пошук житла тощо.


У 2022 році через повномасштабне вторгнення рф в Україну багатьом українцям довелося покинути рідні домівки і виїхати у більш безпечні місця, зокрема й за кордон, це породило новий сплеск злочинів та грубого порушення прав людини.


ЛЮДИНА НЕ ТОВАР !

Департамент соціального захисту населення Харківської ОДА (новини) -https://www.facebook.com/permalink.phpstory_fbid=pfbid077N1XXtL5KXBS5B12D7ttZLxNkCDR2ho25dNGJqeBqM72b9XvzhviyqeAbAkNJKCl&id=100066967781420




bottom of page