top of page
Пошук

Stefan Schandera взяв участь у Евакуаційний Гуманітарній місії CFSR.

Повернувся успішний черговий рейс Гуманітарної місії CFSR з Запоріжжя, який евакуював біженців з Херсона і Маріуполя до Львову.


Цього разу у складі евакуаційної групи CFSR до Запоріжжя, прийняв участь Stefan Schandera один з Партнерів інвестиційної компанії з Німеччини Gigahertz Ventures, що подарувала нашому Фонду надійні та зручні автобуси Mercedes-Benz Connecto та VDL Bova. Щоб на власні очі, побачити та відчути важливість великої справи, частиною якої він є, з перших днів війни, надавши транспорт та підтримавши фінансово. Головне вчергове запевнитись, що потрібність у розширенні парку транспорту Місії CFSR, тільки зростає.


Як і кожного разу, зі Львова до Запоріжжя був доставлений гуманітарний вантаж товарів першої необхідності, а на зворотному шляху людей доставлено на захід України.


"Ми дякуємо нашим німецьким партнерам за допомогу в організації нашої Місії, подарувавши Фонду автобуси та тим хто надає гуманітарну допомогу, яка доставляється до місць евакуації населення, що перебуває у небезпеці в умовах бойових дій."- підкреслив Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук











bottom of page