top of page
Пошук

CFSR та партнери надають медичну допомогу Куп’янському центру ПМД Харківської області

БФ "Джерело Відродження" (CFSR) в рамках роботи Координаційного Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківськіої області, продовжує свою гуманітарну місію на Харківщині, надаючи підтримку медичним закладам та установам, які страждають від наслідків військових дій та в рамках угоди про співпрацю з Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації під керівництвом Максима Хаустова, та за підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, Віти Ковальської, Євгена Іванова, Вікторії Белявцевої, Начальника Куп'янської міської військової адміністрації Андрія Беседіна та Народним депутатом України Олексієм Красовим.


Куп’янська міська рада Харківської області вчергове отримала важливу допомогу від БФ "Джерело Відродження" (CFSR ) та його надійних партнерів: Libereco - Partnership for Human Rights, Інвестиційної компанії Gigahertz Ventures, пана Stefana Schandera та компанії 4Source electronics AG. Недавно здійснені постачання медичного обладнання, медикаментів та антисептичних засобів зіграли важливу роль у забезпеченні якісної первинної медичної допомоги в цьому регіоні.


В такі складні часи справжню силу проявляє допомога та підтримка від благодійних організацій та громадських партнерів. БФ "Джерело Відродження" (CFSR) вже відомий своїми гуманітарними зусиллями, спрямованими на поліпшення умов життя та медичної допомоги для потребуючих у Харківському регіоні.


На цей раз CFSR разом з колегами з Києва БФ Надії Вовк "Берегиня" доставили вантаж до Комунального некомерційного підприємства "Куп’янський центр первинної медичної допомоги Куп’янської міської ради Харківської області", медичні прилади від партнерів Libereco - Partnership for Human Rights, Інвестиційної компанії Gigahertz Ventures, пана Stefana Schandera та компанії 4Source electronics AG, прилади які було доставлено допоможуть медичному персоналу надавати кращу та більш ефективну медичну допомогу пацієнтам у Громаді,


Крім того, ініціатива надання медикаментів від IDA foundation та антисептичних засобів від партнерів Жіночого руху "За майбутнє" та Deutsch Ukrainische Gesellschaft Rhein Neckar e. V. додала значного практичного значення допомоги. Ця гуманітарна допомога допоможе забезпечити пацієнтів найнеобхіднішими медичними ресурсами та створить безпечні умови для проведення процедур.


Цією доставкою особливо цінним є внесок партнерів, їхнє щире прагнення допомогти тим, хто потребує медичної допомоги, стало важливим чинником для зміцнення системи охорони здоров’я в регіоні.



bottom of page