top of page
Пошук

CFSR та Львівський Оборонний Кластер передали бронежилети рятувальникам Харківської області

Команда Благодійного фонду «Джерело Відродження» (CFSR) разом з керівником Департаменту цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації Іваном Соколом передали для Харківської обласної комунальної аварійно-рятувальної водолазної служби засоби індивідуального захисту – бронежилети.


Бронежилети були передані від Львівського Оборонного Кластеру, який займається виробництвом та постачанням військової техніки та обладнання.


У ході передачі бронежилетів представники CFSR поспілкувалися з керівником Харківської обласної комунальної аварійно-рятувальної водолазної служби. Під час розмови вони дізналися про інші потреби служби, зокрема про необхідність забезпечення водолазів спеціальними костюмами, манікенами для відпрацювання навичок та обладнанням для водолазних робіт.

«Ми вдячні нашим друзям і надійних партнерам з Львівського Оборонного Кластеру за їхню допомогу та підтримку», – зазначив директор CFSR Сергій Жук. «Бронежилети, які ми передали, є вкрай необхідними для рятувальників, які працюють у небезпечних районах Харківської області».

Окрему подяку команда CFSR висловила компанії Nova Poshta Humanitarian за можливість безкоштовної доставки гуманітарної допомоги зі Львова до Харкова.

«Рятувальники Харківської області часто працюють у складних умовах, виконуючи важливі завдання», – зазначив Сергій Жук. «Бронежилети, які ми передали, допоможуть їм виконувати свою роботу безпечніше».

Команда CFSR та Координаційного штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області також висловила вдячність керівництву Харківської обласної військової адміністрації за всебічне сприяння в роботі та підтримку.




bottom of page