top of page
Пошук

CFSR та Департамент соціального захисту населення Харківщини об'єднують зусилля

13 липня 2023 року, Меморандум про співробітництво між Благодійною Організацією "Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) та Департаментом соціального захисту населення Харківської обласної військової адміністрації було перепідписано. Цей документ спрямований на покращення взаємодії обох сторін при реалізації заходів щодо гуманітарної, благодійної та соціальної допомоги постраждалим внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну.


Для фонду особливо цінна і вагома є багаторічна співпраця з Департаментом соціального захисту населення Харківської ОДА та особистою участю Тетяною Печурою з її колективом. Підтримка та сприяння Керівництва Харківської обласної військової адміністрації, зокрема Віти Ковальскої, є надзвичайно важливими для реалізації гуманітарної допомоги населенню з перших днів війни.


Такі партнерські зусилля дозволяють фонду та департаменту ефективно допомагати тим, хто постраждав від воєнних дій, створюючи позитивний вплив на життя людей та сприяючи їх відродженню. Плідна співпраця між сторонами стає цінним прикладом того, як об'єднані зусилля можуть принести реальні позитивні зміни у суспільстві.


CFSR та департамент й надалі продовжуватимуть свою роботу на благо людей, які потребують допомоги.


Департамент соціального захисту населення Харківської ОДА - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid07XGoQ9wMxNHQWWdCLnMU8zVyPqoLVeZx1j1smkS1oZV1sNjaJLZWEKMZJV5xw2QYl&id=100066967781420



bottom of page