top of page
Пошук

CFSR та Gigahertz Ventures відвідали НТУ «ХПІ» для підтримки стартап-проектів

НТУ «ХПІ» відвідали представники Благодійного Фонда «Джерело відродження»(CFSR) та партнер CFSR Інвестиційна компанія Gigahertz Ventures (Німеччина). Для них провели екскурсію кампусом Харківського Політеху та підготували презентацію розробок молодих науковців вишу.


Зокрема, було представлено: стартап-центр «SPARK» НТУ «ХПІ» , проєкт портативної ігрової консолі, стартап з діагностики серцево-судинних захворювань HealhHelper, портативний очищувач із сонячними панелями “OptySun”. Візит був організований Навчально-науковим інститутом енергетики, електроніки та електромеханіки (ННІ ЕЕЕ) Харківського Політеху, Радою молодих вчених вишу та Громадською радою при ГУ ДПС у Харківській області. Мета зустрічі—пошук інвестицій для реалізації стартап-проектів Харківського Політеху.


Візитерами НТУ «ХПІ» стали директор БФ «Джерело відродження» CFSR Сергій Жук і його заступниця Катерина Мельникова, а також Інвестиційна компанія Gigahertz Ventures з Німеччини пан Stefan Schanderа. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Для гостей провели невелику екскурсію кампусом Харківського Політеху, а також організували презентацію розробок науковців університету.


Візит був організований Навчально-науковим інститутом енергетики, електроніки та електромеханіки (ННІ ЕЕЕ) Харківського Політеху в особі директора Романа Томашевського і завідувача кафедри автоматизованих електромеханічних систем Богдана Воробйова; Радою молодих вчених вишу в особі Дмитра Данильченка; Громадською радою при ГУ ДПС у Харківській області в особі Ігоря Суханова.


Захід відбувся 26 вересня 2023р. Стартап-центр «Spark» НТУ «ХПІ» — перший та унікальний для Харкова майданчик, головним завданням якого є забезпечення підтримки інноваційним проектам від етапу створення до їх комерціалізації. Аудиторія «Spark» — молоді вчені, студенти та школярі, а головні спікери — інвестори, представники фондів, провідних консалтингових агентств, бізнесмени як України, так і США.

Національний технічний університет «Харківський політехнічний iнститут» (новини)




bottom of page