top of page
Пошук

CFSR та Americares Foundation чергова підтримка медичної галузі Харківської області

У червні 2023 року до селища Липці Харківського району України прибув черговий вантаж гуманітарної допомоги від Americares Foundation, глобальної гуманітарної організації, яка працює в Україні з початку війни.


Допомога була передана представниками Команди CFSR, а також очільником

Харківської районної державної адміністрації Володимиром Усовим за дорученням заступниці Харківської обласної військової адміністрації Олени Логвинової.


Гуманітарна допомога включала в себе медикаменти та засоби гігієни для лікарів та членів їхніх родин. Вона була передана до Комунального некомерційного підприємства Липецької сільської ради Центр первинної медичної допомоги №5 Харківського району.


Ця допомога є важливою підтримкою для медичної галузі та її працівників на деокупованих територіях України. Вона допоможе забезпечити населення медикаментами та засобами гігієни, а також сприятиме відновленню медичної інфраструктури, яка була пошкоджена під час війни.


Команда CFSR вдячна своїм партнерам з Americares Foundation за підтримку Гуманітарної місії CFSR на Харківщині та  за постійну плідну співпрацю з технічної підтримки нашої Гуманітарної місії, команді Координаційний гуманітарний центр


Окрема подяка засновнику US Invest , Forus Eesti , Rotermanni Kvartal , Forus Taxi Estonia тощо пану Urmas Sõõrumaa з Естонія , що у 2022 році забезпечили нашу Команду надійними повнопривідними Mercedes-Benz.







bottom of page