top of page
Пошук

CFSR передали ліки від Americares у звільнене с. Шевченкове Куп'янського району

Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) передав до звільненого селища Шевченкове, який кілька місяців перебував під окупацією російських військових, об'ємний гуманітарний вантаж коштовних медикаментів, від своїх партнерів - глобальної організації Americares Foundation зі США.

16 вересня її передали у Комунальне некомерційне підприємство «Шевченківська центральна районна лікарня» Шевченківської районної ради Харківської області.


Вже найближчим часом медикаменти будуть використовуватись для зберігання життя та здоров'я населення та Захисників України.


CFSR вдячні за організаційну підтримку та допомогу Поліції Харківщини Богодухівського райвідділу, які організували та супроводили до звільненого селища Шевченкове Куп'янського району.


"Я дуже вдячний нашим друзям та партнерам, що активно підтримують нашу Гуманітарну місію, а саме Americares Foundation та фахівцям, що забезпечують даний проєкт - партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік (Nataliia Combellick) у Польщі, медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику (Victor Shaposhnyk) та менеджеру міжнародних проектів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук, (Sofiia Zhuk ) у США. Нашим коллегам Tax service Team Kharkiv та Координаційному Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області. Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за вагому допомогу у вигляді повнопривідного пасажирського мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito для евакуації населення, який прийняв участь у доставці данного вантажу та ЛОК – Львівський Оборонний Кластер Юрію Федорову за засоби індивідуального захисту." - Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.
















bottom of page