top of page
Пошук

CFSR передав черговий Гуманітарний вантаж для Шевченківської центральної районної лікарні

Благодійний Фонд "Джерело Відродження" (CFSR) та Координаційним штабом Громадська рада при ГУ ДПС у Харківській області, продовжує свою надзвичайно важливу роботу та внесок у наданні гуманітарної допомоги на території України, яка страждає від російського вторгнення та ракетних атак.


Селище Шевченкове після звільнення постійно зазнає ракетних обстрілів. Ракетна атака на селище Гроза стала однією з найбільш кривавих наслідків російського вторгнення. З нагоди цього було вирішено чергове надати невідкладну допомогу, і Благодійний Фонд "Джерело Відродження" разом із глобальною організацією Americares Foundation з Сполучених Штатів Америки були готові надати свою допомогу.


Гуманітарний вантаж включав в себе коштовні медикаменти та необхідний медичний інвентар, гігієнічні набори для медичного закладу. Усі ці цінності та матеріали були передані у Комунальне некомерційне підприємство "Шевченківська центральна районна лікарня," яка знаходиться в самій Шевченківській громаді Куп'янського району Харківської області.


Наданні допомоги за цей час після деокупації несуть в собі надію і підтримку для лікарні та медичного персоналу, які працюють неустанно, надаючи необхідну медичну допомогу та піклуючись про здоров'я мешканців. Надання якісної медичної допомоги та забезпечення необхідних ресурсів для піклування про здоров'я мешканців залишається однією з ключових місій Фонду.


Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) висловлює щиру подяку своїм друзям та партнерам, які активно підтримують гуманітарну місію CFSR на Харківщині. Особлива вдячність висловлюється Americares Foundation за надану значну допомогу в умовах бойових дій на деокупованих територіях, де виникають потреби у медичних препаратах, засобах гігієни та іншій медичній підтримці та дякуємо за підтримку та співпрацю, з перших днів війни, керівництву Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову, Віти Ковальської, Євгену Іванову, Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації Максиму Хаустову.


"Команда CFSR дуже вдячна Americares Foundation та фахівцям, що забезпечують даний проєкт -Керівник польової групи-реагування в Україні W. Jake Wheeler, партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік у Польщі, медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику та менеджеру міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук у США. Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за забезпечення нас надійним транспортом Mercedes-Benz Vito, Координаційному гуманітарному центру Євгену Коляді за всебічну підтримку, зокрема й надання палива."- Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.



bottom of page