top of page
Пошук

CFSR передав гуманітарну допомогу Золочівській громаді від Americares


Благодійний фонд «Джерело Відродження» (CFSR) у рамках співпраці з Департаментом охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації передав гуманітарну допомогу Золочівській громаді Богодухівського району.


Допомога включала ліки для мешканців громади, вироби медичного призначення для роботи Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медичної допомоги Золочівської селищної ради» та сімейні набори засобів гігієни для співробітників центру та членів їхніх родин.


Передачу допомоги здійснили команда CFSR, керівник Золочівської громади Віктор Коваленко та його заступник Леонід Канівець.


Директорка Центру Марина Тесленко подякувала за допомогу та зазначила, що вона є дуже важливою для роботи закладу.

«Ми щодня стикаємося з потребами людей, які потребують медичної допомоги. Ця допомога допоможе нам надавати якісну медичну допомогу та підтримувати життєдіяльність центру», – сказала Марина Тесленко.

Фонд висловлює вдячність керівництву Харківської обласної військової адміністрації та Богодухівської районної державної адміністрації за сприяння та всебічну підтримку роботи Гуманітарної місії.


Окремо фонд висловлює вдячність партнерам із Глобальної організації Americares, які надають системну допомогу Харківщині з перших днів війни.







bottom of page