top of page
Пошук

CFSR передав автобус та генератор для підтримки Куп'янської громади

26 вересня 2023 року командою Благодійний фонд «Джерело Відродження»(CFSR) було прийнято рішення про передачу свого пасажирського автобуса Mercedes-Benz, який Фонду пожертвували на початку війни партнери Libereco - Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures , для потреб КУП'ЯНСЬКА ГРОМАДИ з якою, за сприяння й підтримки керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, Віти Ковальської, Євгена Іванова, Вікторії Белявцевої плідно працюємо з перших днів деокупації Купʼянщини.


Разом з автобусом Mercedes-Benz було передано до Куп'нської громади в черговій раз американський потужний генератор, від наших партнерів Жіночий рух "ЗА Майбутнє" Ірини Суслової, Іванки Семен, Friends of Be an Angel. Окрема подяка Компанії Нова пошта, які безкоштовно доставили габаритний генератор зі Львова у Харків.


Дуже вдячні за багаторічну дружбу, співпрацю та духовну підтримку в часи важких випробувань Православна Церква України Архієпископ Митрофан який в чергове освятив нашу добру справу

Це був особливий приємний день, з Німетчини завітав наш друг особисто на передачу пан Stefan Schandera з Німецкої інвестеційної компанії Gigahertz Ventures.

Разом з заступником начальника ХОВА Євгеном Івановим, начальником Куп'янської районної державної адміністрації Андрієм Конашевічем та керівництвом Куп'янської міської військової адміністрації Андрієм Беседіним обговорили першочергові потреби населення, плани й мрії на майбутнє та здобутки!


Завдяки наполегливій праці нашої Команди CFSR з Координаційним штабом Громадська рада при ГУ ДПС у Харківській області Ігорем Сухановим та всебічної підтримки партнерів та влади, ця Гуманітарна місія триває.







bottom of page