top of page
Пошук

CFSR закінчили черговий евакуаційний рейс з Херсона

Закінчився черговий та останній у цому році евакуаційний рейс з Херсона до Львова, Благодійного Фонду "Джерело Відродження" (CFSR) з партнерами закінчили черговий евакуаційний рейс, намагаючись до нового року вивезти як можна більше людей. Херсон обстрілюють щодня, евакуаційна команда в важких умовах на місті чекають людей до повного завантаження тому як іноді через обстріли не всі встигають вийти з підвалів і швидко зібратись. CFSR з партнерами Патріарший Паломницький Центр УГКЦ за раз вивозять два автобуси, а це майже сто осіб та кожного разу є домашні тварини, яких діти та дорослі беруть з собою, бо це частина сім'ї.

Команда CFSR вдячна особову складу Національної поліції України, за супровід та допомогу в організації евакуації на місці.

З початку нового року, команда CFSR почнуть планування можливості, щоб як можна швидше розпочати наступні рейси з Херсону та інших регіонів України де йдуть бойові дії. Завдяки партнерам CFSR є можливість в організації цих рейсів, а саме інвестиційна компанія з Німеччини Gigahertz Ventures, що пожертвувала Фонду автобуси Mercedes-Benz Connecto та VDL Bova та особиста вдячність Stefan Schandera, Libereco – Partnership for Human Rights й тим які допомагають з евакуації на місці та тим хто зустрічає та розселяють людей на заході.




bottom of page