top of page
Пошук

CFSR від партнерів доставили гуманітарну допомогу до Роганської селищної ради

В рамках роботи Координаційного Штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області, команда БФ "Джерело Відродження" (CFSR) доставила гуманітарну допомогу до Роганської селищної ради. Ця допомога була спрямована на задоволення потреб внутрішньо переміщених осіб, біженців та місцевого населення, з особливим наголосом на забезпеченні дітей необхідними ресурсами.


У ситуації, коли люди стикаються зі зміною місця проживання та екстремальними обставинами, гуманітарна допомога стає життєво важливою. Завдяки спільним зусиллям БФ "Джерело Відродження" та їх партнерів, вдалося доставити необхідні матеріальні ресурси.


Крім цього, увага була приділена особливим потребам дітей. Команда БФ "Джерело Відродження" забезпечила допомогу сім'ям, що потребують підтримки. Зокрема, було надано дитяче харчування

Одним із пріоритетів була безпека мешканців Роганської селищної ради. З метою забезпечення пожежної безпеки, команда БФ "Джерело Відродження" доставила вогнегасники для місцевого бомбосховища. Це заходи з мінімізації ризику небезпеки та забезпечення захисту спільноти від можливих негативних наслідків.


Сергій Жук, директор Благодійного Фонду "Джерело Відродження" (CFSR), висловив свою щирі подяку та вдячність друзям та партнерам - БФ Надії Вовк "Берегиня", Жіночий рух "ЗА Майбутнє" та компанії Nestlé, які активно допомагають Харківщині. Дякуємо їм за надану гуманітарну допомогу і підтримку нашої Гуманітарної місії.

Висловлюємо окрему вдячність нашим партнерам, Libereco – Partnership for Human Rights та Gigahertz Ventures пану Stefan Schandera, за їх підтримку та пожертви. Завдяки їхній допомозі, ми отримали евакуаційні автобуси та цього разу змогли доставити гуманітарні вантажі з Заходу України до Харкова. Це була надзвичайно цінна можливість для нас, і ми щиро вдячні за фінансову підтримку у доставлянні та допомогу у забезпеченні транспорту.



bottom of page