top of page
Пошук

CFSR від Americares в місті Дергачі, надають підтримку місцевій лікарні

CFSR, спільно з Координаційним Штабом Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області надала значну допомогу Комунальному некомерційному підприємству "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Дергачівської міської ради Харківської області. Місто Дергачі в Харківській області серйозно постраждало внаслідок збройної агресії російської федерації в Харківському регіоні. У результаті війни було зруйновано багато об'єктів інфраструктури, включаючи житлові будинки, а також загинули або отримали поранення багато місцевих жителів. У рамках проєкту CFSR були передані цінні медичні препарати та гігієнічні набори для багатодітних сімей співробітників закладу. Лікарня регулярно отримує пацієнтів з різними випадками, включаючи тяжкі поранення від залишків вибухових предметів.

CFSR надала допомогу лікарні, передавши фармацевтичні препарати від Americares Foundation. Цей крок є частиною гуманітарного проєкту, спрямованого на надання допомоги постраждалим від війни. Фонд продовжує надавати підтримку медичним закладам у районах, що постраждали від війни, на територіях, що звільнені від окупації чи були в зоні бойових дій. Продовження гуманітарної допомоги медичним закладам і районам, що постраждали від війни, є важливим кроком у відновленні і підтримці постраждалої громади. Допомога від CFSR та інших організацій сприяє покращенню життєвих умов та медичному забезпеченню у зруйнованих районах, допомагаючи людям відновити здоров'я та повернутися до нормального життя після війни.


Одна з подій міста Дергачі (газета «Слобідський край») https://www.slk.kh.ua/oblast-online/dergaci/dergacivsina-sit-harkova-ak-zive-pid-cas-vijni-prifrontova-gromada.html


Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) висловлює щиру подяку своїм друзям та партнерам, які активно підтримують гуманітарну місію CFSR на Харківщині. Особлива вдячність висловлюється Americares Foundation за надану значну допомогу в умовах бойових дій на деокупованих територіях, де виникають потреби у медичних препаратах, засобах гігієни та іншій медичній підтримці та дякуємо за підтримку та співпрацю, з перших днів війни, керівництву Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову, Віти Ковальської, Євгену Іванову, Харківській обласнній раді Тетяні Єгорової Луценко, Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної військової адміністрації Максиму Хаустову й Першему заступнику начальника Харківської районної військової адміністрації Володимиру Усову.


"Команда CFSR дуже вдячна Americares Foundation та фахівцям, що забезпечують даний проєкт -Керівник польової групи-реагування в Україні W. Jake Wheeler, партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік у Польщі, медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику та менеджеру міжнародних проєктів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук у США. Окрема подяка засновнику US Invest та Forus Eesti пану Urmas Sõõrumaa за забезпечення нас надійним транспортом Mercedes-Benz Vito" - Подякував Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.


bottom of page