top of page
Пошук

CFSR висловлює вдячність Департаменту цивільного захисту Харківської ОВА за плідну співпрацю

Благодійний фонд «Джерело Відродження» (CFSR) висловлює щиру вдячність кожній і кожному співробітнику Департаменту цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації (ОВА) за плідну співпрацю в часи великих випробувань, що випали на долю українського народу.

«У рамках Угоди про співробітництво CFSR з Харківською ОВА та як Член Координаційного центру підтримки цивільного населення при Харківській обласній (військовій) адміністрації, ми усвідомлюємо важливість спільних погоджених дій для покриття першочергових потреб постраждалого від війни населення та відчуваємо особисту відповідальність за процеси з допомоги цій категорії людей», – зазначив директор CFSR Сергій Жук.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну CFSR і Департамент цивільного захисту Харківської ОВА працюють пліч-о-пліч для надання допомоги постраждалим від війни.

Ця співпраця є важливою складовою системи гуманітарної допомоги в Харківській області. Вона дозволяє ефективно надавати допомогу тим, хто її потребує, та сприяє відновленню регіону після війни.

«Ми вдячні нашим партнерам з Департаменту цивільного захисту Харківської ОВА за те, що вони завжди готові допомогти та підтримати нас у нашій роботі», – наголосив Сергій Жук.




bottom of page