top of page
Пошук

CFSR взяв участь у форумі 'ХАРКІВСЬКА ПЛАТФОРМА' щодо відновлення та розвитку Харківського регіону

Директор Благодійної Організації "Джерело Відродження" (CFSR), Сергій Жук, взяв участь в форумі "ХАРКІВСЬКА ПЛАТФОРМА", присвяченому темам відновлення, розвитку та реінтеграції Харківського регіону.


Захід об'єднав представників влади, місцевого самоврядування, волонтерських та благодійних організацій та фондів. Початок заходу був відзначений хвилиною мовчання на вшанування пам'яті загиблих військових, волонтерів та цивільних під час повномасштабного російського вторгнення. Гімн України виконала відома співачка FAYA.


З привітаннями до учасників Платформи звернувся начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, який подякував всім присутнім за активну допомогу Харківщині. Гостей також вітав голова "Координаційний гуманітарний центр" Євген Коляда, завдяки його ініціативи відбувся Захід, при сприянні Харківської обласної військової адміністрації.

Серед спікерів форуму були очільники військових адміністрацій Харківської області. Під час форуму обговорювалися стратегія розвитку та відновлення деокупованих територій, актуальні потреби районів Харківської області у сфері відбудови, проблематика співпраці з локальним та міжнародним благодійним сектором та шляхи вирішення. Були також представлені успішні проєкти та ініціативи від локального благодійного сектору та розглянута питання співпраці міжнародних неурядових організацій з представниками місцевої влади. Крім цього, Сергій Жук, директор БО БФ "Джерело Відродження" (CFSR), взяв активну участь у заходах форуму та поспілкувався з главами адміністрацій та іншими учасниками про важливі аспекти відновлення та розвитку Харківського регіону.

Обговорені питання стосувалися не тільки внутрішньої координації та планування дій, але й співпраці між різними гуманітарними та благодійними організаціями. Спільні зусилля та обмін досвідом між різними групами волонтерів та допомоги роблять можливим більш ефективну та координовану допомогу постраждалим внаслідок війни.

Зустріч "ХАРКІВСЬКА ПЛАТФОРМА" стала важливим форумом для обговорення актуальних питань та виявлення шляхів подальшого розвитку та відновлення Харківського регіону після подій, пов'язаних із війною в Україні. Наявність представників різних сфер діяльності та готовність до співпраці створюють необхідні умови для успішного відновлення та розвитку цього регіону.



bottom of page