top of page
Пошук

CFSR: Americares UKRAINE PARTNER SAMMIT у Львові

Гуманітарна співпраця та підтримка завжди мають особливе значення, особливо в часи складних викликів і кризових ситуацій. CFSR прийняли участь у роботі Americares UKRAINE PARTNER SAMMIT, який був організований Razom for Ukraine у Львові, став важливою подією для представників різних благодійних фондів і гуманітарних організацій.


Заходи такого формату не лише сприяють обміну досвідом і знаннями, але й створюють платформу для побудови міцних ділових стосунків. Учасники саміту мали можливість зустрітися з колегами в приємній діловій атмосфері та обговорити спільні плани та стратегії щодо надання допомоги населенню України, яке страждає від російської агресії.


Команда Благодійного фонду «Джерело Відродження» (Charity Foundation Source of Revival - CFSR) щиро висловлює подяку Americares Foundation за важливу допомогу та підтримку. Із самого початку війни, ваша організація пліч-о-пліч з CFSR допомагає постраждалому населенню Харківщини, зокрема медичним закладам." Подякував директор CFSR - Сергій Жук.

Результати більш ніж річної плідної співпраці свідчать про важливість та позитивний вплив гуманітарних організацій у подоланні кризових ситуацій та підтримці потерпілих. Нагородження та вручення подяк колегам з європейського офісу Americares Foundation від колективів CFSR та Координаційного штабу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області є символом вдячності за спільні зусилля та надану допомогу.


Ця подія відзначається як ще один успішний крок у напрямку покращення умов життя та підтримки тих, хто переживає тяжкі часи. Спільна праця та співпраця гуманітарних організацій допомагає зробити світ кращим і відкриває шлях до подолання найважливіших викликів нашого часу.




bottom of page