top of page
Пошук

CFSR з ХООТ Червоного Хреста України висловили свою готовність до співпраці та взаємодії

Учора, 6 березня, відбулася робоча зустріч керівників Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України з керівництвом БФ "Джерело Відродження" (CFSR) . Під час зустрічі обговорювалися основні напрямки діяльності обох організацій та намічені подальші кроки співпраці з метою надання гуманітарної допомоги населенню Харківщини.


Представники обох організацій висловили свою готовність до співпраці та взаємодії з метою забезпечення належної допомоги населенню Харківщини в умовах повномаштабної війни в Україні, з яким стикається регіон. До уваги були взяті потреби найбільш уразливих груп населення, зокрема, людей похилого віку та дітей.


Одним з основних напрямків співпраці є забезпечення доступу населення до необхідної медичної та гігієнічної продукції, а також до продуктів харчування. При цьому, обидві організації зобов'язалися докласти максимум зусиль для того, щоб забезпечити належну якість та кількість допомоги, що надається населенню.


Крім того, було обговорено можливість співпраці у сфері соціальної реабілітації та психологічної підтримки людей, які потерпіли від війни, та їх родин. Представники обох організацій висловили свою готовність до співпраці в цій сфері та підтримки тих, хто потребує допомоги.


На зустрічі було зазначено, що співпраця між Харківською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України та CFSR має бути довгостроковою та ефективною. Обидві сторони висловили свою впевненість у тому, що разом вони зможуть забезпечити необхідну допомогу та підтримку тим, хто її потребує.


На кінець зустрічі було прийнято рішення про створення робочої групи з метою визначення конкретних напрямків співпраці та планування подальших дій. Робоча група буде складатися з представників обох організацій та буде займатися координацією дій та розв'язання питань, пов'язаних зі співпрацею.


Загалом, зустріч керівників Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України та CFSR стала важливою подією у контексті забезпечення гуманітарної допомоги населенню Харківщини. Співпраця між цими організаціями зможе забезпечити ефективне та швидке реагування на виклики та потреби регіону та стане прикладом взаємодії та співпраці у сфері благодійності та соціальної відповідальності.





bottom of page