top of page
Пошук

Americares Foundation разом з CFSR активно допомагають цивільному населенню України

У Харкові, в чергове CFSR отримали коштовний гуманітарний вантаж медичного призначення від своїх партнерів - Americares Foundation, Inc., зі Сполучених Штатів Америки, які з початку російської агресії проти України, активно допомагають цивільному населенню.


"На цей час де окуповано майже всю Харківську область, наразі ці ліки в край необхідні саме там де зруйновані або пограбовані місцеві лікарні. Нашою командою в ці місця будуть доставлятися та передаватися ліки до лікарень від нашого партнера Americares.

Ми вдячні нашим друзям та партнерам Americares, за швидке реагування та організацію своєчасної допомоги та нашим колегам, що забезпечують даний проєкт - партнеру зі зв'язків з Americares Foundation, Inc Наталії Комбеллік (Nataliia Combellick), медичному консультанту CFSR Віктору Шапошнику (Victor Shaposhnyk) та менеджеру міжнародних проектів - координатору по співпраці з Americares Foundation, Inc. Софії Жук, (Sofiia Zhuk )" - сказав Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук


Americares, це міжнародна некомерційна організація, що займається ліквідацією наслідків стихійних лих, організацією гуманітарної допомоги, реагуванням на надзвичайні медичні потреби і підтриманням довгострокових ініціатив в охороні здоров'я для людей у всьому світі.



Для партнерів у США , з питань партнерства та взаємодії і організації допомоги Україні:


Co-founder CHARITY FOUNDATION “SOURCE OF REVIVAL”- CFSR

Zhuk Sofiia Temporarily located in Detroit, Michigan (Speaks English)

Contact phone number

+1 (947) 216 8584

+380631560345











bottom of page