top of page
Пошук

Черговий гуманітарний вантаж до Роганської громади від IOM Ukraine

Черговий гуманітарний вантаж, команда CFSR передали мешканцям Харківської області до Роганської громади у одну з найбільш постраждалу територію, а саме с. Мала Рогань це допомога від Міжнародної організації з міграції (МОМ) / Агентства організації Об'єднаних Націй з міграції (ООН).


Не зважаючи на ракетні обстріли, які почастішали, команда CFSR та активісти Роганської ОТГ, розповсюджували допомогу, яку було доставлено, а саме матраци, комплексні набори гігієни для родини, фанера, брезент для тимчасового ремонту, мотузки, молотки та цвяхи у можливих на цей час обсягах.


"Вкотре дякую за допомогу у надання інформації щодо осіб, які гостро потребують допомоги у непродовольчих товарах першої необхідності та розповсюдженні їх, місцевим активістам, що опікується проблемами своїх земляків. Старості старостинського округу з центром у с. Хроли Роганської ОТГ Тетяні Жукової за організацію супроводу Національної поліції та допомогу на місці видачи. Попереду ще планується багато таких заходів у цих місцях та сподіваюся й надалі на підтримку і взаємодію". - подякував за співпрацю Директор БО «Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) Сергій Жук.


Ми дуже вдячні нашим партнерам - Міжнародної організації з міграції (МОМ) та донорам, які допомагають нам підтримувати постраждалих від війни українців



bottom of page