top of page
Пошук

Підписання Меморандуму та Вдячність: Успішна співпраця CFSR та Координаційного Гуманітарного Центру

У рамках чергової робочої зустрічі у Координаційному гуманітарному центрі (КГЦ) підбили проміжні результати співпраці за минулий рік та здійснили обговорення майбутніх заходів на довгострокову перспективу. Зустріч була відзначена підписанням Меморандуму про співробітництво, що підкреслює значущість та стійкість співпраці між учасниками.


Особливу вдячність та Подяку висловила Команда Благодійного фонду «Джерело Відродження» (CFSR) колективу КГЦ за ефективну співпрацю та надану підтримку. Було дуже приємно , навзаєм від керівника КГЦ Євгена Коляди, отримати Подяку та позитивну оцінку співпраці з нашою Командою у Харківському регіоні


Співпраця між БФ "Джерело Відродження" та КГЦ виявилася дієвою та продуктивною, спрямованою на спільні зусилля для вирішення гуманітарних питань та надання допомоги вразливим групам населення. Це партнерство є важливим кроком у забезпеченні необхідної допомоги та підтримки там, де вони найбільш потрібні.


Меморандум про співробітництво відображає глибоке розуміння та готовність обох сторін до подальшої плідної співпраці та спільних досягнень у гуманітарній діяльності. Цей крок впевнено вказує на постійне прагнення до спільної дії в напрямку покращення життя та допомоги тим, хто цього найбільше потребує.





bottom of page